ΆΝΤΙ

always under construction

κάντε κλικ στις εικόνες για πλήρες μέγεθος

:)

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Mειώνεται ο προϋπολογισμός της Βουλής , αλλά οι βουλευτές παίρνουν αύξηση.


Επικεφαλής στην προσπάθεια της νέας κυβέρνησης για το νοικοκύρεμα της σπατάλης στο Δημόσιο μπαίνει η Βουλή των Ελλήνων, με βάση τη διακηρυγμένη θέση του προέδρου του Σώματος Φ. Πετσάλνικου, ότι το Κοινοβούλιο, «οφείλει να δίνει το παράδειγμα» στον αγώνα που αρχίζει για εξοικονόμηση περιττών δαπανών.
Και δεδομένου ότι ο προϋπολογισμός της Βουλής δεν έχει έσοδα, η εξοικονόμηση επιτυγχάνεται, όπως επισημαίνει, από την «δραστική μείωση» των ελαστικών δαπανών της. Στο πλαίσιο αυτό, οι περικοπές, αφορούν κυρίως σε προμήθειες, επιχορηγήσεις, αμοιβές επιτροπών, μετακινήσεις εντός και εκτός Ελλάδος, δημόσιες σχέσεις και συναφείς δαπάνες.
Μιλώντας χθες με δημοσιογράφους, ο κ. Πετσάλνικος δήλωσε εξάλλου, ότι σε συμφωνία με τα παραπάνω, οι ΑΥΞΗΣΕΙΣ στις βουλευτικές αποζημιώσεις, για το νέο οικονομικό έτος, δεν θα ξεπερνούν το ύψος του πληθωρισμού.
απο εδω 

σημειώστε οτι (μόνο) η βουλευτική αποζημίωση χωρίς ποικίλα επιδόματα («θέση ευθύνης», «κίνητρο απόδοσης», «λοιπά γενικά επιδόματα», «λοιπά ειδικά επιδόματα», «έξοδα κίνησης») μετά τις περικοπές είναι περίπου 11500 ευρώ.

4 σχόλια:

Utopia είπε...

περιττή δαπάνη τα νοσήλεια
(των βουλευτών)

OXΙά είπε...

Εγώ όλο καθαρίζω το ρόπαλο αλλά με το ρόπαλο ανά χείρας μένω στο τέλος.

uhuru είπε...

ναι βρε, βέβαια, χιούμορ κάνει..

uhuru είπε...

ΟXIΑ στην περίπτωση των βουλευτών η δουλειά γίνετε με σκοινί και σαπούνι κατευθείαν (περιττή δαπάνη τα νοσηλεία
που λέει κι η UTOPIA)