ΆΝΤΙ

always under construction

κάντε κλικ στις εικόνες για πλήρες μέγεθος

:)

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ


    Αναλυτικότερα, στην εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας με θέμα "ενδεχόμενη κατάληψη Σχολείου" που κοινοποιείται μέσω των περιφερειακών διευθύνσεων ζητείται από τους διευθυντές των σχολικών μονάδων να πράξουν τα εξής: "Να αναφέρουν εγγράφως προς το Γραφείο Εκπαίδευσης" ότι το σχολείο τελεί υπό κατάληψη την ίδια ημέρα που εκδηλώνεται αυτή. "Να ενημερώσουν εγγράφως το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής ότι το Σχολείο τελεί υπό κατάληψη. Να ενημερώσουν τους γονείς των καταληψιών-μαθητών, που είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια του Σχολείου, ότι η ευθύνη για ό,τι συμβεί επιβαρύνει αυτούς, δεδομένου ότι οι μαθητές είναι ανήλικοι". Τέλος, δίνεται η εντολή, "την ίδια ημέρα ει δυνατόν να καλέσετε τους γονείς όλων των μαθητών σε σχολικό συμβούλιο για να ληφθούν αποφάσεις".
            Βάσει παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας διεξάγεται προκαταρκτική εξέταση στο πλαίσιο της οποίας η αστυνομία ρωτά διευθυντές αν υπάρχει κατάληψη στο σχολείο τους, αν έχουν γίνει καταστροφές κλπ., αν χρειάζεται παρέμβασή της αστυνομίας για την απομάκρυνση των καταληψιών, ενώ ζητούνται και ονόματα μαθητών που πρωτοστάτησαν. Το έγγραφο που έστειλε η εισαγγελέας στη ΓΑΔΑ στις 8 Οκτώβρη αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής: «Παρακαλούμε να διενεργήσετε προκαταρκτική εξέταση για κάθε σχολείο που τελεί υπό κατάληψη, προς εξακρίβωση των αδικημάτων των άρθρων 330, 360, 334 παρ. 3, 381 παρ.1, 382 ΠΚ κ.ά. Προς τούτο, λάβετε καταθέσεις, ιδίως των Διευθυντών των σχολείων και μελών του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, ακολούθως δε να μας υποβάλετε τις σχετικές σχηματισθείσες δικογραφίες, ενώ σε κάθε περίπτωση, που συντρέχουν οι προϋποθέσεις, να τηρηθεί η αυτόφωρη διαδικασία».
απο εδώ

3 σχόλια:

crimes είπε...

...έεεεεετσι! εμπρός ΠΙΙΙΣΩ!
όχι, μόνο οι καταλήψεις και οι εκδρομές.
προτείνω, επίσης: επαναφορά της πρωϊνής προσευχής.
ανάκρουση του εθνικού ύμνου με παρελκόμενα, όπως: αίμα τιμή - χρυσή αυγή (να χαίρεται και ο χρυσοχουντίδης)έχω μι' αδερφή, κουκλίτσα αληθινή. τη λένε βόρειο ήπειρο, την αγαπώ πολύ (να χαίρεται και ο καρατζαφύρερ, χέρι - χέρι πάνε. κι ο κατήφορος, συνεχίζεται.!)
ελλάς - ελλήνων - χριστιανών (να χαίρονται και τα μαύρα κοράκια, με πρώτο και καλύτερο τον Ανθιμο. ο άλλος, ο μελετηρός, απολαμβάνει; παράδεισο.!)
επαναφορά της ποδιάς με το λευκό γιακαδάκι. επαναφορά της λευκής κορδέλας για τα κορίτσια, που...απαραιτήτως θα φορούν φούστες οι οποίες θα καλύπτουν και τον αστράγαλο (να χαρεί και ο πάγκαλος. εμπνευσμένο μέτρο, του ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ παππού.!
Θ Ε Ι Κ Ο: Τα κάλλη επί Παγκάλου: Ο δικτάτωρ αντιμετώπισε την άνοδο της flapper με τη διάταξη «Περί ορισμένου μήκους φουστών δεσποινίδων άνω των 12 ετών και κυριών κυκλοφορουσών εις δημόσια εν γένει μέρη και κέντρα» της 30ης Νοεμβρίου 1925, η οποία όριζε ότι το στρίφωμα «δέον να απέχη από του εδάφους 30 εκατοστά». Γι’ αυτό και τα όργανα της τάξης είχαν εξοπλιστεί με μεζούρες, με τις οποίες μετρούσαν το μήκος της φούστας των γυναικών στου Φιλοπάππου (όπως μας ενημερώνει το σχετικό λαϊκό άσμα) και αλλού.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11402&subid=2&pubid=7766844)

επαναφορά του πολυτονικού και των αρχαίων (να χαρεί και ο τζουτζούκος. ποιός ξέρει, αύριο, ίσως είναι ο επόμενος υπουργός παιδείας. ευκαιρία, να μάθει και ο ΓΑΠ ελληνικά.!)

...σε τί έτος ζούμε; χάθηκα!
για μια στιγμή, έκλεισα τα μάτια κι άκουσα μια φωνή να ουρλιάζει: ελληνίδες - έλληνες, η ελλάς........

...ΚΑΙ Ο Κ Α Τ Η Φ Ο Ρ Ο Σ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ...ΤΕΛΟΣ!!!

Υ.Γ. φιλαράκι, αν μου επιτρέπεις θα ήθελα να το κάνω αναδημοσίευση με την ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΣΟΥ!!!

uhuru είπε...

τα χούμε πει , δε τα χούμε πει?
ο Άντι είναι απόλυτος ελεύθερος για οποιαδήποτε χρήση δεν παραποιεί
το περιεχόμενο του

Ανώνυμος είπε...

"Να ενημερώσουν τους γονείς των καταληψιών-μαθητών, που είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια του Σχολείου, ότι η ευθύνη για ό,τι συμβεί επιβαρύνει αυτούς, δεδομένου ότι οι μαθητές είναι ανήλικοι". Τέλος, δίνεται η εντολή, "την ίδια ημέρα ει δυνατόν να καλέσετε τους γονείς όλων των μαθητών σε σχολικό συμβούλιο για να ληφθούν αποφάσεις".

Άντε και κάνεις τα προηγούμενα, τους προϊστάμενους έτσι κι αλλιώς τους ενημερώνεις, τα παραπάνω πως ακριβώς θα γίνουν; Διότι και να θες εμπεριέχουν τεχνικές δυσκολίες. Εκτός αν είναι υποχρωμένος ο διευθυντής του σχολείου να κουβαλάει μαζί του τα τηλέφωνα των κηδεμόνων όλων των μαθητών του σχολείου τα οποία αναγράφονται στις καρτέλες τους. Και να συγκαλεί συμβούλιο στην απέναντι καφετέρια φαντάζομαι ή ακόμα καλύτερα να παραχωρεί το σπίτι του.
Βρε ουστ.....