ΆΝΤΙ

always under construction

κάντε κλικ στις εικόνες για πλήρες μέγεθος

:)

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Ο ΠΑΠΑΣ Ο ΠΑΧΥΣ ΕΦΑΓΕ...





ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ
 ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΤΡΩΕΙ


Με δάνειο από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ύψους 26 εκατ. ευρώ συμμετέχει η Εκκλησία της Ελλάδος στην αύξηση κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας. Η Ιεραρχία έλαβε την απόφαση για συμμετοχή στην αύξηση χωρίς αντιπαραθέσεις και επέμεινε στην ανάγκη δανειοδοτήσεως αφού όπως προκύπτει από τα οικονομικά στοιχεία τα έσοδά της εξαιτίας της οικονομικής κρίσης σταδιακά μειώνονται.
Οπως επισήμανε ο εισηγητής και πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Εκκλησίας, Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Θεόκλητος, ο οποίος είναι εκπρόσωπος της Εκκλησίας στο διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής, «η τιμή εκδόσεως της μετοχής είναι αρκετά ελκυστική, η Εκκλησία δεν πρέπει να απολέσει την δεσπόζουσα θέσιν που κατέχει εις την μετοχικήν σύνθεση».
εδω

ΥΓ.
Η θέση της Εκκλησίας είναι ότι «η οικονομική κρίση είναι το ορατό αποτέλεσμα της γενικής ηθικής και πνευματικής κρίσης». Μάλιστα, τονίστηκαν ιδιαίτερα η πρόθεση αλλά και το χρέος της Εκκλησίας «να στηρίξει τον λαό μας στα προβλήματά του, να καλλιεργήσει την ελπίδα και να σταθεί άμεσα και ουσιαστικά στο πλευρό κάθε εμπερίστατου και δοκιμαζόμενου αδελφού μας, ανεξαρτήτως χρώματος, γλώσσης, θρησκείας και πολιτισμού», όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στο ανακοινωθέν.


ΤΟ  ΧΡΗΜΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΩΜΑ, ΓΛΩΣΣΑ ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

2 σχόλια:

Papatragos είπε...

Ουστ αντίχριστε, θα σε αφορίσω!

Πως κάνεις έτσι για 26 εκατομμυριάκια...

Πέρα από την πλάκα εγώ διάβαζα και ξαναδιάβαζα το απόγευμα την πρώτη παράγραφο της είδησης και δεν πίστευα στα μάτια μου, οι τύποι δεν έχουν επαφή!

crimes είπε...

...σιγά ρε!!!!
πώς κάνετε έτσι για 26 ψωροεκατομμύρια;;;; ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ στις μέρες μας,κοστίζει ακριβά...πέρα από την πλάκα οι μαλάκες οι ΤΡΑΓΟΠΑΠΕΣ, αγνοούν ότι: ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ!!!