ΆΝΤΙ

always under construction

κάντε κλικ στις εικόνες για πλήρες μέγεθος

:)

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΧΑΧΑΧΑ

Κόβουν κι άλλα από τους μισθούς των αστυνομικών!

Τους δίνουν ρεπό αντί για αποζημίωση τα Σαββατοκύριακα!

Μη δουλεύετε τα σαββατοκύριακα γιατί δεν υπάρχουν χρήματα! Αυτό ζητάει σε γενικές γραμμές το υπουργείο Οικονομικών από τους αστυνομικούς με έγγραφό του προς το Αρχηγείο της Αστυνομίας στο οποίο αναφέρεται ότι δεν υπάρχει ρευστό για να πληρωθούν οι υπηρεσίες των ένστολων πέραν του πενθημέρου.

Το έγγραφο που εστάλη στη διεύθυνση οικονομικών του Αρχηγείου έχει ανάψει “φωτιές” στους κόλπους της ΕΛΑΣ, καθώς εάν ισχύσει κάτι τέτοιο τότε ο μισθός όλων των αστυνομικών αναμένεται να πιάσει πάτο, αφού ήδη έχουν σημειωθεί περικοπές το ύψος των οποίων κυμαίνεται ανά κατηγορία.

Σύμφωνα με το έγγραφο του υπουργείου το οποίο υπογράφει ο υφυπουργός Φ. Σαχινίδης, δεν δίδεται το ποσό των 20 εκ ευρώ για την πληρωμή των σαββατοκύριακων και ως λύση προτείνεται η χορηγία ρεπό μέσα στην εβδομάδα.

Κάτι τέτοιο όπως έλεγαν αστυνομικοί δεν μπορεί να γίνει, λόγω των ελλείψεων σε έμψυχο δυναμικό. «Για να πάρουν όλοι οι αστυνομικοί ρεπό προκειμένου να μην πληρωθούμε τα σαββατοκύριακα, θα πρέπει να πάρουμε 42 χιλιάδες ρεπό, όσοι δηλαδή είναι οι Έλληνες αστυνομικοί. Σε μια τέτοια περίπτωση σημαίνει ότι η αστυνομία δε θα λειτουργήσει τις συγκεκριμένες ημέρες» τόνισε αστυνομικός.
απο εδω

τρεις κι εξήντα παίρνετε 
και τον κόσμο δέρνετε

4 σχόλια:

Papatragos είπε...

Χαχα, ορεξάτος γύρισες (γουέλκαμ) βλέπω!

Kakos Lykos είπε...

Εμ τα λεγε ο Μπρέχτ... Αλλά πάλι, ο πιο κουλτουριάρης μπάτσος διαβάζει Μπλεκ και Αγόρι

παπχια είπε...

ta γουρουνακια ειναι συμπαθητικα ομως γαμωτο

uhuru είπε...

μάλλον κανεις συνειρμό με τα τρία (γουρουνάκια)
αυτά έχουν να κάνουν με την μυθοπλασία αλλου "χώρου"
:P
:D