ΆΝΤΙ

always under construction

κάντε κλικ στις εικόνες για πλήρες μέγεθος

:)

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Εκκλησία κατά επιστήμης


Ο Ύψιστος ιεροεξεταστής Πειραιώς Σεραφείμ 
αφορίζει τον κομπλεξικό επιστήμονα Ηawking 
για τo έργο του "ο μεγάλος σχεδιασμός" 
αναγνωρίζοντας του τo ελαφρυντικό 
της επώδυνης παραπληγίας του



Απάντηση Πειραιώς στον Στίβεν Χόκινγκ
Απάντηση στις επιστημονικές θεωρίες του κορυφαίου καθηγητή Μαθηματικών του Κέμπριτς Στίβεν Χόκινγκ, σχετικά με τη δημιουργία της ύλης, επιχείρησε να δώσει χθες, με μακροσκελή γραπτή δήλωσή του, ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ. Αίσθηση όμως προκάλεσε η επιμονή του Μητροπολίτη, μάλλον με μειωτικό τρόπο, στο πρόβλημα της υγείας του διακεκριμένου Καθηγητή, ωσάν αυτό να αποτελεί ιδιότητα. «Με αφορμή τον συνεχιζόμενο θόρυβο που έχει προκαλέσει διεθνώς η κυκλοφόρησις του τελευταίου βιβλίου του παραπληγικού Βρετανού αστροφυσικού Stephen Hawking...», σημειώνει στην αρχή της ανακοίνωσής του ο κ. Σεραφείμ, ο οποίος στη συνέχεια αφιερώνει ολόκληρη παράγραφο στο πρόβλημα της υγείας του κ. Χόκινγκ. «Ο συγκεκριμένος παραπληγικός Βρετανός επιστήμων είναι απολύτως συμπαθής ιδιαιτέρως διότι ευρίσκεται εις μίαν δραματικήν κατάστασιν υγείας απεικονιζομένην εις δημοσιευθέντα φωτογραφικά στιγμιότυπα, απολύτως καθηλωμένος και επικοινωνών με ηλεκτρονικήν φωνήν, που επιφέρει την κατανόησιν διά την συμπλεγματικότητα και τραγικότητα των απόψεών του που αδίκως βεβαίως ενοχοποιούν ουσία τον Τρισάγιον Θεόν διά την δυσχερεστάτην θέσιν της υγείας του...», υποστηρίζει ο Ιεράρχης. Ωστόσο, δεν διστάζει να δείξει την «μακροθυμία» του, καθώς του αναγνωρίζει «το ελαφρυντικό της συγχύσεως του νοός του, από την αφόρητο σωματική δυστυχία του».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Χόκινγκ είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι από τα 22 του χρόνια. Το πρόβλημα της υγείας του, ωστόσο, δεν τον εμπόδισε να διακριθεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Νικοσ Παπαχρηστου

απο εδώ
και

3 σχόλια:

Papatragos είπε...

Επιστήμη και μαλακίες, ρωτάτε ρε τον πειραιώς που το έχει!

Αλλά όπως και να το δεις uhu, καλύτερα η πυρά της κόλασης από αυτή των φρικαρισμένων χριστιανών και από τη σιδηρά παρθένο,ε?

Έχει κάνει προόδους η κοινωνία, δε μπορείς να πεις...

Kakos Lykos είπε...

είναι τρελοί αυτοί οι παπάδες (εξαιρούνται οι ...παπατράγοι), που θα λεγε και ο ξάδερφος Οβελίξ

crimes είπε...

...και πόσα κιλά μαλάκας, είπαμε είναι ο τράγος;;;;;;;
στην πυρά - στην πυρά με τις ξενέρωτες, που λέει και το άσμα!!!!