ΆΝΤΙ

always under construction

κάντε κλικ στις εικόνες για πλήρες μέγεθος

:)

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Έργα-μαϊμού


από Ψωμιάδη αξίας 839.000 ευρώ!


Σοβαρές εξελίξεις, οι οποίες εκθέτουν ανεπανόρθωτα το νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη, σημειωθηκαν τη προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Ηλιάδη στην εφημερίδα Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για επίσημες πιστοποιήσεις ότι έργα τα οποία η νομαρχία εμφανίζει ότι τα εκτέλεσε, δεν έγιναν ποτέ!!

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, οι προϊστάμενοι της διεύθυνσης Υδατικών Πόρων και Εγγείων Βελτιώσεων (ΔΥΠΕΒ), στην οποία έγιναν τα υποτιθέμενα έργα συνολικού προϋπολογισμού 839.000 ευρώ, πιστοποιούν εγγράφως -έπειτα μάλιστα από σχετικό ερώτημα του ίδιου του κ. Ψωμιάδη- ότι τα έργα αυτά δεν έχουν γίνει ποτέ!

Η υπόθεση κρατά από το 2007 και οι πρώτες καταγγελίες για τα συγκεκριμένα έργα-μαϊμού είχαν γίνει πριν από περίπου έναν χρόνο. Το ζήτημα επανέφερε προ ημερών ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος περιφερειάρχης Μιχάλης Τρεμόπουλος. Μετά τις καταγγελίες Τρεμόπουλου το μεσημέρι της Πέμπτης ο κ. Ψωμιάδης με έγγραφο το οποίο απέστειλε προς τη ΔΥΠΕΒ ζητούσε γραπτή ενημέρωση εντός 24ώρου. Πράγματι την επομένη οι δύο προϊστάμενοι της διεύθυνσης συνέταξαν τα ενημερωτικά σημειώματα, τα οποία είναι καταπέλτης για τη διοίκηση της νομαρχίας αλλά και για τον ίδιο το νομάρχη, καθώς ο κ. Ψωμιάδης ήταν αυτός που είχε υπογράψει για τα δύο συγκεκριμένα έργα και είχε αναθέσει στον εαυτό του και την επίβλεψή τους!
απο το tvxs
ολο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: