ΆΝΤΙ

always under construction

κάντε κλικ στις εικόνες για πλήρες μέγεθος

:)

Σάββατο, 8 Μαΐου 2010

ποδοσφαίρο, μπάσκετ και τένις (AΘΗΝΑ10 STREET EVENTS)


"Την Κυριακή 9 Μαΐου, η οδός Πανεπιστημίου θα μετατραπεί σε χώρο ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις! Όπως ανακοινώθηκε, ο Δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης διοργανώνουν τα «Street Events 2010», από τις 8:30 π.μ. έως τη 1:00 μ.μ.
Πρόκειται για τη διοργάνωση που μεταμορφώνει το κέντρο της πόλης σε χώρο άθλησης για τους μικρούς φίλους. Όλη η οδός Πανεπιστημίου, από το ύψος της οδού Σίνα μέχρι την οδό Εμμανουήλ Μπενάκη, θα κλείσει για τα αυτοκίνητα και θα τοποθετηθούν γήπεδα 5×5 για μπάσκετ, ποδόσφαιρο και τένις.
Ο δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, δήλωσε: «Η άθληση και το παιχνίδι είναι δύο πράγματα που, δυστυχώς, είναι εύκολο να ξεχάσει κανείς στη δύσκολη καθημερινότητα που ζούμε. Και όμως είναι και τα δύο πολύ σημαντικά. Για αυτό τον λόγο, ο Δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης διοργανώνουν τα Street Events και σας καλούν να θυμηθείτε πώς είναι να αθλείται κανείς παίζοντας ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις στο κέντρο της Αθήνας. Στις 9 Μαΐου, η οδός Πανεπιστημίου κλείνει για τα αυτοκίνητα και ανοίγει για όλους όσοι είναι ή νιώθουν ακόμα παιδιά. Ελάτε να παίξουμε και, αν έχετε ξεχάσει πώς, αφήστε τα παιδιά να σας δείξουν τον τρόπο!»."
 OΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟYΜΕ!!

1 σχόλιο:

Kakos Lykos είπε...

μια και έλεγα για προφητείες πριν, προφητικό ηταν και κείνο το τραγούδι που έλεγε "είσαι χαμηλό ταβάνι για το μπόι μ' ουρανε..."
την έλευση του Άντι προανήγγειλε...