ΆΝΤΙ

always under construction

κάντε κλικ στις εικόνες για πλήρες μέγεθος

:)

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011

JEMEN FOUS


:P
Γαλλίδα υπήκοος δήλωσε ενώπιον τοπικού δικαστηρίου στο Λονδίνο η συλληφθείσα 
 πρώην πρωτοδίκης Αντωνία Ηλία, με αποτέλεσμα να προκληθεί σύγχυση στην εκδίκαση του αιτήματος των ελληνικών αρχών για την έκδοσή της.
Όταν η πρόεδρος του τοπικού δικαστηρίου της ζήτησε να επιβεβαιώσει τα προσωπικά της στοιχεία, ονοματεπώνυμο, τόπο και ημερομηνία γέννησής της, είπε ότι δεν ονομάζεται Αντωνία Hλία, αλλά Αντωνία Ζεμέν, είναι Γαλλίδα υπήκοος, γεννημένη στην πόλη Αμιέν της Γαλλίας, στις 17.3.1963 και οι γονείς της ονομάζονται Κονσταντίνκαι Κλέρ Ζεμέν.
Ωστόσο, όπως κατέθεσε στο δικαστήριο η εισαγγελική αρχή, στο διαμέρισμα της, στο Μπράιτον, βρέθηκαν ελληνική ταυτότητα, ελληνικό διαβατήριο και ελληνική άδεια οδήγησης στο όνομα Αντωνία Hλία. Επίσης η εισαγγελική αρχή κατέθεσε γνωμάτευση της αγγλικής αστυνομίας η οποία αποφαίνεται ότι τα δακτυλικά αποτυπώματα που ήταν στο ένταλμα σύλληψής της, της Ιντερπόλ είναι τα ίδια με τα αποτυπώματα της γυναίκας που συνέλαβαν χθες βράδυ οι αγγλικές αρχές και έγινε η προσαγωγή της σήμερα στο δικαστήριο.
Η εξήγηση που έδωσε η συγκεκριμένη γυναίκα στο δικαστήριο για τα έγγραφα που βρέθηκαν στο σπίτι της είναι ότι πιθανώς μπορεί να τα έβαλαν κάποιοι φοιτητές δεδομένου, όπως είπε, ότι νοίκιαζε το σαλόνι τους διαμερίσματός της, ενός υπνοδωματίου, σε φοιτητές.
Το δικαστήριο αποφάσισε την κράτησή της μέχρι τη Δευτέρα, προκειμένου να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητά της.
απο TVXS

Δεν υπάρχουν σχόλια: