ΆΝΤΙ

always under construction

κάντε κλικ στις εικόνες για πλήρες μέγεθος

:)

Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011

ΑΛΟΝΖΑΝΦΑΝ


Την αντίθεσή του στο κίνημα «Δεν πληρώνω» στα μέσα μαζικής μεταφοράς, εκφράζει ο Θ. Πάγκαλος. «Το «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω», το έργο του Ντάριο Φο, το οποίο προφανώς ούτε το έχουν δει ούτε το έχουν ακούσει τα στελέχη του ΚΚΕ και του ΣΥΡΊΖΑ, καµιά σχέση δεν έχει µε αυτό που προωθούν τα κόµµατα αυτά. Εγώ θα πω το εξής: γιατί αφού κάποιος από τους επιβάτες ενός λεωφορείου δεν πληρώνει εισιτήριο, το λεωφορείο ξεκινάει;» αναφέρει.
«Αν ο εργαζόµενος σεβόταν το επάγγελµά του, και το ψωµί που τρώει, θα έπρεπε να πει δεν πάω πουθενά. Ή θα κατέβει αυτός που δεν πλήρωσε ή δεν ξεκινάει το λεωφορείο» σημειώνει, υπογραμμίζοντας ότι «αυτές οι πρακτικές οδηγούν σε χρεοκοπία το κράτος και την κοινωνία σε διάλυση.» «Τι θα γίνει αν αναπτυχθεί το ίδιο κίνηµα και κατά των ιδιωτών. Στο ταξί, στο εστιατόριο, στον κινηµατογράφο, στον κουρέα της γειτονίας του. Αναρωτιέµαι αν κάποιοι έχουν αντιληφθεί τις συνέπειες αυτών που λένε και αυτών που κάνουν», καταλήγει.

4 σχόλια:

Robopsychologist είπε...

Άν, ας πούμε, χρειαστεί να μπει νοσοκομείο ο (κάθε) Πάγκαλος, σίγουρα δε θα έχει την ίδια αντιμετώπιση με εμένα.
Αν θέλει να σπουδάσει τα παιδιά του, μπορεί να τα στείλει στα καλύτερα πανεπιστήμια. Έχει εξασφαλίσει και τα δισέγγονά του. Δεν κινείται με τα ΜΜΜ. Με λίγα λόγια: Ζει σε έναν άλλο κόσμο. Το ίδιο και οι μεγαλοδημοσιογράφοι, όπως και τα αφεντικά τους βεβαίως βεβαίως...

Γιαυτό καμιά φορά αναρωτιούνται με πραγματική απορία "μα γιατί δεν τρώνε παντεσπάνι;" τα καθίκια...

uhuru είπε...

Στην ερώτηση "μα γιατί δεν τρώνε παντεσπάνι?" απάντησε επιτυχώς ο Dr. Guillotin ! Διαχρονικό! ;)

crimes είπε...

...πόσο θα 'θελα να τον πετύχουμε στο δρόμο μας, δε φαντάζεσαι.!!!
αυτές που άρπαξε ο μαλάκας ο Χατζηδάκης θα 'ναι χάδια μπροστά σ' αυτές που θα αρπάξει ο κτηνάνθρωπος.

uhuru είπε...

ε ο καθένας με τον τρόπο του... :)