ΆΝΤΙ

always under construction

κάντε κλικ στις εικόνες για πλήρες μέγεθος

:)

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

69 κατασκευαστές κατηγορητηρίων...

σήμερα ξεκίνησε η δίκη των 11 ανηλίκων που κατηγορούνται, υπό το καθεστώς του αντιτρομοκρατικού νόμου, για παράνομη δράση στα «Δεκεμβριανά», πριν από δύο χρόνια.
Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει 69 μάρτυρες κατηγορίας,
 εκ των οποίων οι 30 διευθυντές και υπάλληλοι υποκαταστημάτων Τραπεζών 
και οι 12 αστυνομικοί!!!(Πόσοι ασφαλίτες??)
Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Γ. Παπανδρέου, σε από κοινού δήλωση με τον Α. Αλαβάνο είχε καταγγείλει ως «απαράδεκτη» τη δίωξη των 11 ανηλίκων. Επίσης, για το θέμα είχε τοποθετηθεί στο κοινοβούλιο και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Α. Κακλαμάνης, ο οποίος είχε πει μεταξύ άλλων:
«Εδώ είμαστε πάρα πολλοί δικηγόροι. Μα, είναι σοβαρό αυτό το κατηγορητήριο, χωρίς να εξατομικεύεις και να εξειδικεύεις, χωρίς να ταυτοποιείς πρόσωπο και πράξη; Μα, ούτε στις πλέον ανώμαλες περιόδους της ζωής αυτής της χώρας δεν υπήρξε τέτοιου είδους κατηγορητήριο, το οποίο δυστυχώς για μεν τα υποτιθέμενα στοιχεία, πραγματικά ή όχι, δεν θα το ελέγξω. Το υλικό δόθηκε από την Αστυνομία, αλλά η εντολή για τη σύνταξη αυτού του κατηγορητηρίου δόθηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Διότι δεν είναι το κατηγορητήριο της Αστυνομίας, το κατηγορητήριο της εισαγγελικής αρχής είναι».
από εδώ
ενημέρωση εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: